04/06/2024 02:01
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

על האש בלעדיהם זה לא על האש! 5 הבשרים שחייבים להיות בברביקיו הקרוב שלכם

מתכננים על האש בקרוב? ובכן, אם עד לפני מספר שנים ספורות ההיצע של הבשרים היה מוגבל למדי, היום התמונה שונה לחלוטין וכל אחד ואחת מאיתנו יכולים להפיק על האש איכותי המבוסס על שילוב של נתחים משובחים. מהם חמשת הבשרים שאתם פשוט חייבים לרכוש לקראת הברביקו שלכם? להלן סקירה מיוחדת בעבור חובבי בשר שמתכננים על האש.

קבב מזרחי

אחד מסוגי הבשרים הכי איכותיים וטעימים שתוכלו לשלב בעל האש הקרוב שלכם הוא כמובן קבב מזרחי. כיום ניתן לבצע רכישה של קבב מזרחי של זוגלובק במחיר מצוין ועם שימת דגש על טריות מנצחת, וזאת בשל מתכון ייחודי אשר הופך את הקבב לחגיגת טעמים אשר תשדרג את העל האש שלכם באופן משמעותי. כאשר לוקחים בחשבון גם את הערכים התזונתיים הגבוהים של הקבב, אין ספק כי מדובר בהזדמנות מעולה ליצור על האש משובח גם מבחינת הטעם וגם מבחינת האספקט הבריאותי אשר הופך את הקבב המזרחי לבעל חשיבות גדולה, מבחינת הפקה של על האש ברמה גבוהה.

צלעות כבש

בשר שאף על האש אינו שלם בלעדיו כולל צלעות כבש. מדובר בנתח בשר איכותי מאוד ורווי שומן שביחד עם אש גלויה הופך לאלמנט משמעותי מאוד מבחינת הטעמים, בייחוד בשל העובדה כי ניתן לתבל אותו במגוון רחב של אופנים ובכך להגביר את הטעם העסיסי ולהפוך את הצלעות הללו לחלק משמעותי מאוד מהתפריט של ברביקיו. כאן תוכלו למצוא מתכון מעולה לצלעות כבש, כל זאת מתוך מטרה להפוך את הנתח הזה לסוכריה של טעמים שיישארו חרוטים עמוק בזיכרון גם הרבה אחרי סיום האירוע.

 

 

נקניקיות מרגז

המטבח הצפון אפריקאי הוא מטבח עשיר בטעמים עזים, ועדות לכך ניתן למצוא בביקוש הגבוה לרכישה של נקנקיות מרגז שמגיעות מהמטבח הזה ומזוהות עם טעמים חריפים שמשתלבים בצורה מושלמת עם ברביקיו. רכישה של נקניקות מהסוג הזה מהווה דרך מעולה לשלב את בשר איכותי שאותו צריך לצלות כ-6 דקות מכל כיוון ולהגיש עם פיתה לוהטת ויש לכם מנה מושלמת שגם מבוגרים ואפילו ילדים אוהבים מאוד.

המבורגר

אם עד לפני מספר שנים היכולת של הצרכנים בישראל לצבע רכישה של נתחי בשר כמו למשל המבורגר הייתה מוגבלת למדי, כיום התמונה שונה לחלוטין, וזאת בשל חברות מובילות כמו למשל זוגלובק אשר הצליחו לפתח את הקציצה המושלמת בעבור המבורגר, כאשר טווח האפשרויות הוא גדול מאוד וניתן לבחירה – החל מקציצות אנטריקוט קלאסי ועד המבורגר בשר המתובל עם תבלינים מזרחיים.

נתח קצבים

רוצים להקפיץ את העל האש שלכם כמה שלבים קדימה? ובכן, בשר שפשוט אסור לוותר עליו הוא נתח קצבים המורכב מ 18 שרירים שונים המחוברים ביחד לסרעפת של הבקר. מדובר בנתח מדהים גם מבחינת הטעם וגם מבחינת היכולת לעבוד איתו בקלות בשביל להעצים את הטעמים. ברחבי הרשת ניתן למצוא עשרות מתכונים לטובת טיפול בבשר הזה והדגשה של טעמים באמצעות תבלינים שונים, אולם אפשר גם לצלות אותו על אש גלויה עם מעט שמן זית, פלפל ומלח ויש לכם נתח מושלם ומדויק.

לסיכום

אם אתם מתכננים על האש בקרוב, זה הזמן להתארגן מראש ולרכוש את הבשרים אותם הצגנו כאן במדריך, כל זאת מתוך מטרה להפוך את החוויה הזו לבעלת השפעה גם מבחינה קולינרית וגם מבחינת היכולת שלכם לגוון את הנתחים ובכך לפנות לכמה שיותר משתתפים שמגיעים לעל האש. והכי חשוב – שיהיה בתאבון!

מאמרים בנושא

דברו איתנו על מה שמעניין אתכם

נופש בחיפה

נגישות